Minivoetbaltoernooi eerste graad

De eerste graad van KA Mariakerke wist zich woensdag te plaatsen voor de halve finale SVS minivoetbal Vlaanderen. De vriendengroep kon de eerste twee matchen vlotjes winnen. Toen de leerlingen tijdens de wedstrijd nadien opnieuw voluit aan het aanvallen waren om een derde overwinning te behalen, kregen ze het deksel op de neus. Eén tegengoal zorgde ervoor dat we onze laatste match moesten winnen.

De vierde wedstrijd vormde het scenario van een ware Hitchcock thriller. Ondanks het feit dat we de betere voetballende ploeg waren, stonden we een doelpunt achter. Dankzij coach De Kerpel en de inzet van het team bogen we de score om naar een klinkende 3-1 overwinning!

Een dikke proficiat, we kijken uit naar de halve finale!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.