Op stap met de Cultuurcel door Londen

We kunnen met de cultuurcel al terugblikken op een cultureel jaar met enkele gesmaakte voorstellingen. Op vrijdag 27 februari verwelkomen we bovendien Patrick Riguelle op school en in april trekken we nog naar Brussel voor een theatervoorstelling. We ronden dit jaar af door er een hele dag op uit te trekken. De voorbije jaren exploreerden we Parijs en Amsterdam, dit jaar bezoeken we Londen. Op donderdag 25 juni steken we het kanaal over voor een zeer gevulde dag in een tot de verbeelding sprekende wereldstad. Helaas moeten we de leerlingen van een, twee en drie teleurstellen: alleen de hogere jaren mogen mee.

IMG_9952

Wat staat er op het programma?
We starten onze wandeling aan de Tower Bridge en dompelen ons onder in de koortsige bedrijvigheid van ‘The City’, het financiële hart van Londen waar oude en moderne gebouwen zij aan zij staan. Na een bezoek aan een tot museum omgebouwde electriciteitscentrale, nl. Tate Modern, nemen we de metro die ons naar Westminster brengt. Via de Big Ben, Trafalgar Square, het koninklijk park en Piccadilly Circus belanden we uiteindelijk in Covent Garden. Hier hebben we wat tijd om iets te eten en eventueel een paar etalages te bekijken. Daarna vatten we de terugtocht aan.

Het spreekt vanzelf dat we van onze leerlingen onberispelijk gedrag verwachten en dat gebruik van alcohol of andere verdovende middelen absoluut niet toegelaten is.

Voor de praktische kant: alle leerlingen hebben een brief gekregen via SmartSchool, waarop de nodige informatie te vinden is.

Have fun!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.