Patrick Riguelle zingt Brel

De cultuurcel gaat normaal op pad met leerlingen van het vierde, vijfde en zesde jaar, maar op 27 februari nodigen we ook alle ouders, oudleerlingen en andere sympathisanten op school uit voor een concert van Patrick Riguelle en zijn band.

Riguelles licht rauwe stem leent zich perfect om het oeuvre van Jacques Brel te brengen. Wij brengen u alvast in de sfeer door u niet op rijtjes te doen zitten, maar u een heus café chantant te bieden, met tafeltjes, sfeervolle verlichting en te verkrijgen drankjes.

Kaarten zijn vanaf vrijdag 6 februari verkrijgbaar bij de leerkrachten van de cultuurcel (dhr. Maes, mevr. Minne, mevr. Pauwels en mevr. Vermeire). Als je wilt reserveren, kan je mailen naar sylvie.vermeire@telenet.be of bellen naar het secretariaat van de school (09/2168444 – mevr. Verhellen).

We verwachten u voor een prachtige, intieme en sfeervolle avond. Soyez les bienvenus!

Riguelle1

Laat u vooral ook overtuigen door onderstaand filmpje: als u dan nog niet komt, dan weten wij het ook niet meer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.