Kammekesquiz: de foto’s en de uitslag!

Wie erbij was, kan dit beamen: de quiz van dit jaar was een succes! Niet alleen de nieuwe locatie – de polyvalente zaal in plaats van de eetzaal – was een schot in de roos, maar ook de volledige organisatie verliep vlekkeloos.

Vierenveertig teams van drie of vier mensen dongen mee naar de eerste prijs. De winnaars onder de leerlingen (= team dat volledig uit leerlingen bestaat) waren Sofie Van Haren, Manon Thys, Marie Vanzieleghem en Jesse Tonnelier, samen team Masojema. Proficiat!

Voor de einduitslag werd het nog even spannend, en was het maar best dat mijnheer Lösken een schiftingsvraag gesteld had over de exacte diepte van de Marianentrog, want twee teams hadden dezelfde uitslag van 194/217 behaald. Team De Minnemaesjes (bestaande uit wiskundeleraar mijnheer Maes, leraar Frans mevrouw Minne en haar man, en de echtgenoot van leraar Frans mevrouw Vermeire) zat net iets dichter bij het gewenste getal dan de Spelbrekers, het team van wiskundeleraar mevrouw Van Damme, leraar Nederlands mevrouw Pauwels, leraar LO mijnheer Vandenabeele, en de man van wiskundeleraar mevrouw Van de Woestijne.

Ook hier is een proficiat meer dan op zijn plaats!

Angel De Vreese uit 5 HUM trok foto’s, en we hebben een ruime selectie gemaakt, zodat vrijwel iedereen zich wel ergens zal terugvinden, hopen we.
Tot volgend jaar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.