Fietsplaatjes

Misschien heb je het intussen al gezien: via de ouderwerking hebben we fietsplaatsjes besteld om aan de leerlingen hun fiets te hangen. De plaatjes zijn gedeeltelijk van fosforescerende verf: zo dienen ze niet alleen om reclame te maken voor de school, maar verhogen ze ook de veiligheid op straat. Dit laatste aspect was voor de ouderwerking doorslaggevend om de plaatjes aan de school te schenken.

IMG_3540

Vrijdag hebben we tijdens een fietscontrole al heel wat leerlingen van zo’n plaatje voorzien. Maandagochtend na de vakantie doen we dat nog eens. Wie zich geroepen voelt, is zeker en vast welkom om daarbij te helpen.

Als je zelf zo’n fietsplaatje aan je fiets of aan de fiets van broers of zussen, ma of pa wil hangen, kan je de plaatjes en bijhorende spanbandjes gerust komen halen op het directiesecretariaat of bij mevrouw Rombaut.

We hopen op die manier onze naambekendheid te verhogen en zo vaak mogelijk zichtbaar te zijn in het straatbeeld, want al te vaak blijkt onze school een grote onbekende te zijn in eigen dorp.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.