Veranderingen in het schoolgebouw deel 4: het nieuwe geschiedenislokaal

Omdat het examens zijn, en er dus qua activiteiten niet veel te doen valt, loopt er een reeksje over de veranderingen in het gebouw tegenover vorig jaar. Oudleerlingen vragen ons wel eens, wanneer we hen tegenkomen in de supermarkt of op straat: “En, hoe is het nog op ‘t KAM? Niks veranderd, zeker?” Toch wel: er zijn nogal wat wijzigingen tegenover de vorige jaren.

Veranderingen in het schoolgebouw deel 4: het nieuwe geschiedenislokaal

Omdat we nogal krap zaten qua lokalen, heeft ook Pierre moeten inleveren: zijn gigantische werkplaats aan de rechterkant van de gang heeft hij moeten halveren, en het laatste stuk aan die rechterkant is een nieuw lokaal geworden van geschiedenis. Ha ja, want lokaal 7 heeft een andere bestemming gekregen intussen.

Ook daar is de vloer wit geworden, maar het oogt wel heel fris en licht.

IMG_4598

 

1 Trackback / Pingback

  1. Veranderingen in het schoolgebouw deel 6: het Open LeerCentrum (OLC) | Atheneum Mariakerke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.