Voor Vic

Zoals jullie intussen allemaal weten, nemen we met pijn in ons hart afscheid van Vic.

In de ruimte tussen lokaal 7 en 8 is er een rouwregister en afscheidsruimte voorzien. Iedereen is er welkom om afscheid te nemen, in alle sereniteit. Met het ganse team willen we alle leerlingen en hun ouders bijstaan. Je mag ons gerust contacteren als je vragen hebt, of nood aan een babbel.

Voor wie externe hulp nodig heeft, kunnen we samen zoeken naar oplossingen of kan je altijd terecht bij slachtofferhulp (078/150 300) of bij het CLB.

In het afscheidslokaal zal je ook regelmatig een filmpje kunnen zien, samengesteld door een van zijn vrienden. Van het liedje ‘Always look on the bright side of life’ zei Vic zelf altijd al lachend dat hij het op zijn begrafenis wou.

Dit is voor jou, Vic. We zullen je nooit vergeten. Slaap zacht.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.