Proclamatie 2015

Jawel, het einde van zes jaar middelbaar voor onze zesdes werd bekroond met een plechtige proclamatie.

LORES_AM_KAM2015_0033

Manon Thys nodigde alle leraars en promovendi uit om plaats te nemen, en gaf daarna het woord aan mevrouw Van Den Bossche, waarnemend directeur. Zij verwelkomde iedereen nog eens, vroeg een minuut stilte voor Vic, en kondigde daarna de promotor aan, emeritus professor doctor Vermeersch.Hij sprak de leerlingen streng, maar toch met gevoel voor humor toe.

Aansluitend volgde een eerste muzikaal intermezzo door Joshua Gaelens op gitaar.

Hierna kwam de eigenlijke proclamatie, waarbij alle klassen netjes op het podium verzamelden.

Klas9 Klas1 klas2 Klas3 Klas4 Klas5 Klas6 Klas7 Klas8

Toen was het weer tijd voor muziek, en speelden Leen Hertens en Phebe Vandenberghe op de dwarsfluit. Bo de Pourque en Amber Van Lint namen daarop het woord, om dan de micro door te geven aan Christine Buylaert en Annemie Mollé. Daarna was het alweer tijd voor muziek met Robbe Van de Velde en Jesse Tonnelier.

En dan: le moment suprême, de speciale prijzen! Er werd voor ieder vak een prijs toegekend, maar ook bijvoorbeeld een prijs van de promotor, ambassadeur van het GO!, prijs voor doorzetting, voor de meest creatieve leerling, en last but not least de ambassadeur van de school!

Tot slot nam de directie nogmaals het woord, en werd de avond afgesloten met een fijne, geslaagde receptie.

Proficiat aan al onze zesdes!

LORES_AM_KAM2015_0041

(De hele reeks foto’s van de avond kan u hier terugvinden, met beide groepsfoto’s in hoge resolutie.)

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.