GWP? GWP!

De GWP, ofwel de Geïntegreerde WerkPeriode, beter gekend als projectweek of schoolreis, maakt een essentieel onderdeel uit van het Atheneum Mariakerke.

Het eerste jaar gaat richting de Ardennen, de vierdes naar Tsjechië, en onze zesdes maken Italië onveilig. Voor twee, drie en vijf is er intussen een projectweek, min of meer binnen de normale schooluren. Uiteraard voorzien we ook, voor degenen die niet graag ergens anders overnachten, een thuisproject per leerjaar.

Standaard vindt dit alles plaats in de week voor de paasvakantie, zodat de leerlingen én de leerkrachten netjes kunnen uitrusten van alle doorstane avonturen en emoties.

Mijnheer Coussens maakte speciaal voor de GWP’s een aparte website aan, perfect mobiel te bekijken, met alle foto’s van het voorgaande jaar: http://m.gwpkam.be.

Per project vind je er het programma, een selectie van foto’s in een slideshow, enkele video’s, links naar belangrijke formulieren en naar meer foto’s op Flickr (eveneens aanklikbaar via de weblog van onze school). Foto’s van de jaren daarvoor vind je ook via de basiswebsite, voor zover wij die binnengekregen hebben natuurlijk.

17284_1578809352378307_5979234070736668609_n

Kwestie van jullie in deze vakantie al zin te doen krijgen in de volgende, of vol nostalgie te laten terugblikken op vorige.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.