Veranderingen in het schoolgebouw deel 6: het Open LeerCentrum (OLC)

Omdat het vakantie is, en de school dus min of meer stil ligt, gaan we verder met ons reeksje over de veranderingen in het gebouw tegenover vorig jaar. Oudleerlingen vragen ons wel eens, wanneer we hen tegenkomen in de supermarkt of op straat: “En, hoe is het nog op ‘t KAM? Niks veranderd, zeker?” Toch wel: er zijn nogal wat wijzigingen tegenover de vorige jaren.

Veranderingen in het schoolgebouw deel 6: het Open LeerCentrum (OLC)

Omdat er nood was aan een groot lokaal waar er vooral in groepen kan gewerkt worden, werd het vroegere lokaal 7 (dat van geschiedenis, van mevrouw Boghaert) omgevormd tot een open leercentrum. De bescheiden schoolbibliotheek is er ondergebracht, en het meubilair is in toch wel… euh, funky kleuren.

En geschiedenis? Daar hebben we het in deel vier al over gehad, dat is verhuisd naar achteraan.

IMG_4606 IMG_4605

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.