Veranderingen in het schoolgebouw deel 8: het nieuwe labo in lokaal 8

Omdat het vakantie is, en de school dus min of meer stil ligt, gaan we verder met ons reeksje over de veranderingen in het gebouw tegenover vorig jaar. Oudleerlingen vragen ons wel eens, wanneer we hen tegenkomen in de supermarkt of op straat: “En, hoe is het nog op ‘t KAM? Niks veranderd, zeker?” Toch wel: er zijn nogal wat wijzigingen tegenover de vorige jaren.

Veranderingen in het schoolgebouw deel 8: het nieuwe labo in lokaal 8

De doorlichting was formeel: er zijn te weinig labo’s voor de wetenschapsvakken. Een en ander resulteerde in de verschuiving van het aardrijkskundelokaal, eerst naar de mediatheek, en daarna naar helemaal achteraan, waar het vroegere leerlingensecretariaat zat.

Op die manier kon lokaal acht omgebouwd worden tot een heus labo, compleet met labojassen, skeletten, microscopen, en uiteraard labotafels.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.