Veranderingen in het schoolgebouw deel 9: het leerlingensecretariaat

De school is intussen al opgestart, de paar herexamens achter de rug, en de leraars in volle vergadering. Maar echt veel nieuws is er nog niet, en daarom gaan we verder met ons reeksje over de veranderingen in het gebouw tegenover vorig jaar. Oudleerlingen vragen ons wel eens, wanneer we hen tegenkomen in de supermarkt of op straat: “En, hoe is het nog op ‘t KAM? Niks veranderd, zeker?” Toch wel: er zijn nogal wat wijzigingen tegenover de vorige jaren.

Veranderingen in het schoolgebouw deel 9: het leerlingensecretariaat

Het is een feit, het leerlingensecretariaat zat daar een beetje weggestoken, achteraan aan de fietsenstalling. Dat was misschien wel handig als je bij het binnenkomen nog snel een briefje wilde afgeven, maar zorgde ook voor een hoop leerlingen in de gangen op het moment dat dat misschien niet zo gewenst was. Daarom is het leerlingensecretariaat naar vooraan verhuisd, daar waar de leraarskamer was. Op die manier zijn ze een pak vlotter bereikbaar, en zie je ook veel sneller of er een lange rij staat. En kunnen de toezichthoudende leerkrachten ook alles beter in de gaten houden, dat ook.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.