Ouderwerking: een must!

De Ouderwerking bij ons op school is bijna legendarisch. Als leerling (of ouder) is dat eigenlijk niet echt geweten, maar de ouderwerking helpt de school echt bijzonder veel met alle mogelijke dingen. Ze beheert de verschillende rekeningen rond diverse projecten, zorgt voor het boekenfonds, steunt de leerlingen bij de olympiades, sponsort vaak nieuw materiaal, helpt de zesdes een beetje bij de Uitvaart, sponsort de jaarboeken van de zesdes, en zo kunnen we nog even doorgaan.
Als ouder staat u soms vrij ver van de school van uw kind, maar dat hoeft eigenlijk helemaal niet zo te zijn. Wil u graag eens van gedachten wisselen met andere ouders? Zou u ook graag wat meer betrokken zijn bij dat fameuze instituut waar uw kind toch 32 uur per week doorbrengt?
De Ouderwerking bestaat uit een groep enthousiaste ouders die het welzijn van de leerlingen op de eerste plaats stellen. Daarnaast wil ze werken aan positieve bekendheid/uitstraling van onze school.
Kan u zich een achttal keren per schooljaar ’s avonds vrijmaken om naar de vergaderingen te komen?
Dan bent u de geknipte persoon, en hebben wij het juiste adres voor u: ouderwerking@pantarhei.be
Een eerste kennismaking en vergadering kan u al bijwonen nu maandag 21 september om 19:30u op school. U bent er meer dan welkom!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.