Infoavond eerste jaars: hoe was het?

We mogen het met trots toegeven: de infoavond was gezellig en ongedwongen. De ouders kregen algemene weetjes voorgeschoteld door de directie, werden ingewijd in de geheimen van smartschool, luisterden naar leerlingen over duurzaamheid, toneel en scholenbanden, staken hun licht op bij de verschillende vakken, en kregen daarna een hapje en een drankje. Er waren appels en peren, er was appelperensap of wijn, en er waren vooral ook gerechtjes met groenten uit de eigen moestuin, bereid door onze eigen leerlingen.

Yara Dhont uit het zesde jaar hielp mee in de keuken, en nam vooral ook foto’s. Bedankt daarvoor, Yara!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.