Vernieuwing in lokaal 12

Dat computers bijzonder snel verouderd zijn, dat moeten we u niet vertellen. U heeft thuis wellicht ook al gevloekt omdat uw PC alweer te traag is, of omdat bepaalde programma’s er niet meer op willen werken.

Voor een school is dat een nog groter probleem, want daar gaat het niet om één computer, maar om ganse klassen tegelijk, en dat weegt behoorlijk door op het budget.

Mijnheer Casier was dan ook supertrots toen hij eindelijk het vernieuwde lokaal 12 mocht openstellen voor gebruik. Alle computers zijn niet alleen vernieuwd, ze zijn ook meteen voorzien van Windows 10 en Office 2013, en alle andere programma’s die de collega’s hebben aangevraagd, zijn ook al geïnstalleerd.

20151027_115917

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.