Het Rode Neuzenontbijt

Vorige week zondag stonden de eerste leraars al om zes uur ’s morgens op school: alles moest immers nog klaargezet worden voor het ontbijt en de veiling ten voordele van de rodeneuzenactie.

Maar kokkin mevrouw Vande Capelle, mevrouw Borderé, mevrouw Christiaens, mevrouw De Clercq, mevrouw De Smedt en nog tal van andere leerkrachten tekenden present, en konden een mooie zaal en een nog mooier ontbijt presenteren aan de gasten.

Om elf uur kon dan de veiling van de kunstwerken van de leerlingen beginnen, onder de deskundige leiding van notaris Uytterhaegen.

En… wat bracht deze hele actie nu op?

Hou u vast: we konden maar liefst duizend euro storten! De fondsen die centjes ontvangen zijn het gekende Rode Neuzen fonds voor jongeren met psychische problemen en Kadee, een fonds voor chronisch zieke jongeren.

We willen ook expliciet de ouderwerking bedanken voor de schenking van onder meer de kaders om de kunstwerken af te werken en nog ander materiaal om deze dag tot in de puntjes te verzorgen. Uiteraard zijn ook alle collega’s die op een of andere manier een handje toestaken, meer dan bedankt!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.