Balpennen voor de GWP’s

Eind maart gaan we, zoals elk jaar, met alle leerlingen van het eerste jaar op GWP (Geïntegreerde werkperiode, ofte schoolreis) naar Dinant. We houden de prijs voor deze zeer leuke week bewust laag zodat het voor iedereen mogelijk wordt om mee te gaan. Om niet in te boeten aan activiteiten, houden we een verkoop om extra geld in te zamelen.

Dankzij de steun van de ouderwerking konden we een mooi pakketje samenstellen met twee vierkleurenbalpennen in het zilver met de naam van de school erop. Eén pakketje kost €5.

IMG_1410

De leerlingen van het eerste hebben intussen 5 zakjes met balpennen van hun verantwoordelijke leerkracht mee naar huis. Er is uiteraard geen enkele verplichting naar de leerlingen toe om balpennen te verkopen, maar het zou natuurlijk wel fijn zijn om de prijs naar beneden te kunnen halen, én om onze balpennen her en der te zien verschijnen.

De verkoop eindigt op vrijdag 11 maart 2016. Ten laatste die dag wordt het geld van de verkochte balpennen aan de verantwoordelijke leerkracht afgegeven.

Bovendien ontvangt de leerling die het meeste balpennen verkocht een verrassing in Dinant!

Wil u zelf zo’n balpennen? Spreek gerust een van de leerlingen aan, of waai even binnen op de school, er zijn er nog te koop op het directiesecretariaat!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.