Zaaimoment nu zaterdag

En we blijven u nog even lastig vallen met wat er zoal te doen is op onze openschooldag nu zaterdag. Er zijn de workshops van de Scholenbanden, er is een inzameling, de opening van de buitenklas, en vooral natuurlijk ook alle infomomenten.

Ook de duurzaamheidsgroep is prominent aanwezig.  Kam Kookt organiseert zaterdag immers een zaaimoment. Allerlei zaadjes krijgen een leven in potjes en de moestuin. Wie een kijkje wil nemen, is zeker welkom. Een helpende hand zou zelfs nog fijner zijn. Het zaaimoment start om 13.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

13054601_231459427210439_118904347_o

Je hoeft natuurlijk niet te betalen om mee te doen, maar vrije donaties mogen altijd. Dit geld gebruiken we dan om de zaden te kopen voor het volgend zaaiseizoen.
Verder kunt u de inauguratie van het bijenhotel en de buitenklas bijwonen.

Met milieuvriendelijke groetjes

Het team van Kam Kookt

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.