OpenSchoolDag

Beste bezoeker van onze OpenSchoolDag, of u nu een nieuwe leerling, een oudleerling, een huidige leerling, een ouder, een leraar of gewoon een sympathisant was: u was geweldig!

Heel veel gaan we er hier niet over vertellen, de beelden spreken volledig voor zich. In latere blogposts zullen we wellicht wel bepaalde activiteiten apart in de schijnwerper zetten. Voorlopig moet u het dus stellen met deze foto’s, al kan u er wel een pak meer (204, om precies te zijn) bekijken via dit album.

Als u nog eens zou willen zien hoe het programma er die dag uitzag en wat er in welk lokaal precies gebeurde, dan kan u terecht op de speciaal voor de gelegenheid gemaakte mobiele site van de OpenSchoolDag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.