Lotte Spanoghe (5WeWi) goud in het volleybal

Nog meer sportnieuws: Lotte Spanoghe uit 5WiWet speelt volleybal bij VDK Gent Dames. Zij behaalden het goud in de Oost Vlaamse beker in alle jeugdreeksen, Lotte is selectiespeelster voor categorie U17 en U19 (U voor under).

Afgelopen weekend reisde ze met haar ouders het Vlaamse land af voor de Vlaamse eindronden, tornooi tegen de andere vier provinciaal kampioenen, waar eveneens alle jeugdreeksen in de medailles vielen. Lotte haalde brons met U17 en goud met U19. Die laatste wonnen daarenboven ook nog de supercup en strijden daarmee dit weekend als een van de vier beste teams in het land voor de Belgische titel, in Bastogne. Behoorlijk uitzonderlijke prestatie!

En we duimen keihard voor Lotte, en wachten vol spanning op de uitslagen!

Met dank aan trotse mama Katrien Hertegonne voor beeld en uitleg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.