Enkele sportresultaten

logo LOMevrouw Vanlommel is niet alleen leerkracht biologie, maar ook een fervent leraar lichamelijke opvoeding. Ze stuurde ons enkele sportresultaten door, gewoon om dat ze zo fier is op haar leerlingen. En terecht!

-Bernd Leyre (4Lwi) behaalde zo maar even twee bekers tijdens de finalerondes van de Oostvlaamse beker basket. Hij speelde met de miniemen en cadetten. De wedstrijd van de cadetten werd gespeeld tegen de andere Gentse ploeg van Ghent Hawks (met Tomas Schellaert uit 5EcWi en oudleerling Louis Jacobs). Ook Omar Kojo Thielemans van 4Ect speelde mee. Bernd was dan ook blij om me de beide bekers te tonen tijdens de les biologie.

– Hier enkele puike prestaties (en dit ondanks het warme weer) van de meisjes van het derde en vierde jaar op de jaarlijkse ‘driekamp’ van atletiek die doorging op het Jan Yoensplein:

Derdes: Marie Stoens (3HW) behaalde het maximum van de punten en sprong zo maar even 4.30 meter! De te behalen limiet voor een perfecte score is 3m50. Ook liet Marie de snelste tijd optekenen voor de 60m sprint (9sec. 39). Enya Dhooge uit 3HW2 en Kaat Fasseur uit 3wet volgden op respectievelijk 9:58 en 9:61. Anouk Volckaert uit 3Lwi2 was de snelste op de 800 m en liep deze afstand op haar gemak in 3 min en 5 seconden.

Vierdes:
Hier enkele voorlopige resultaten voor het vierde (niet iedereen heeft de test reeds afgelegd):

Nina Delbaere en Amber De Freyne liepen de 800 m in resp. 3:05 en 3:06. Mercy Amoako was duidelijk de snelste op de 60 m sprint met een tijd van 9:17. Amber De Freyne en June De Froy sprongen samen opgeteld 8m10!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.