De Cultuurcel in Parijs

logo cultuurcelNaar goeie traditie sluit de Cultuurcel het culturele jaar af met een citytrip, afwisselend naar Parijs, Amsterdam of Londen.

Dit jaar stonden we met een volle bus klaar in alle vroegte aan de Notenstraat om naar Parijs te vertrekken. Zowat alle klassiekers stonden op het programma: het Louvre, Palais Royal, de Arc de Triomphe en vooral de beklimming ervan, de buitenkant van het Centre Pompidou en de veelkleurige fonteinen, de Eiffeltoren vanop een afstand, de Nôtre Dame, een boottochtje op de Seine, de Dôme des Invalides…

We vroegen foto’s, en kregen dan ook foto’s van verschillende leerlingen: Yara Dhont, Lara Nuttelmann, Priyanthi Bouduin, Flore Debusschere en Ineke Barbaix stuurden ons elk hun foto’s door, waarvoor dank. Je kan de hele reeks hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.