Oudleerling Pepijn Maes op de fiets voor het goede doel

Oudleerling Pepijn Maes, meteen ook de zoon van leraar wiskunde Gommaar Maes, heeft het waanzinnige plan opgevat om de grens van België rond te fietsen. Elke kilometer die hij aflegt, is al een behoorlijke prestatie met zijn conditie, zo zegt hij zelf.

14195491_1080643038650895_56775872232025632_o

Daarom kan je, als je dat ziet zitten, hem sponsoren per kilometer. De opbrengst gaat volledig naar het Kinderkankerfonds. (Hint: De omtrek van België is ongeveer 1500 km.) Wie wil sponsoren, mag vrijblijvend mailen naar hannes_willems@hotmail.com of reageren op zijn facebookpagina, waar je meteen ook zijn vorderingen kan volgen.

Vrijdag is hij vertrokken vanuit Gent naar Oostende, meteen een goeie 60 kilometer dus. Vandaag gaat de tocht richting Moeskroen.

We wensen Pepijn veel goeie moed, niet te veel regen, platte banden of zadelpijn, en bewonderen hem voor zijn inzet. Ga ervoor, Pepijn!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.