Tweede schooldag…

Misschien verwonderlijk, maar na de eerste schooldag volgt de tweede. Op zich is dat geen groot nieuws natuurlijk, en voor onze anciens was het alweer gewoon business as usual, behalve dan misschien de weg vinden naar de juiste lokalen.

Maar voor onze eerstes beginnen de echte lessen pas op maandag. Vrijdag kregen ze nog eventjes respijt, met in de voormiddag meer uitleg en het afwerken van alle administratieve rompslomp.

In de namiddag hadden we voor hen een sportieve namiddag voorzien: eerst picknicken op het veld, en dan een ganse resem spelletjes per klas om elkaar beter te leren kennen – telefoontje, bijvoorbeeld – maar ook om in team te leren werken, zoals een soort estafette, trefbal, een hoepel doorgeven, dinosaurussen, en nog wel een paar. We hadden geluk met het weer: héél even vielen er wat druppels, maar voor de rest was het ideaal sportweer. En afsluiten deden we dan ook met een ijsje.

We geven u hier een paar foto’s mee van dat sporten, maar alle 99 foto’s van de eerste twee dagen kan u in dit album vinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.