Kaas- en wijnavond alumni op 14 oktober 2016: schrijf nu in!

KAMalumniEr was al lang vraag naar, naar een heuse oudleerlingendag. We hadden al een aanzet gegeven op de eerste OpenSchooldag, waar oudleerlingen welkom waren voor een informele babbel, en we hebben een serieus aantal onder hen mogen verwelkomen. Maar dat is niet hetzelfde: er liep heel veel volk rond, en de leraars waren allemaal ingeschakeld.

Op vrijdag 14 oktober richten we daarom een échte oudleerlingendag in, zonder andere leerlingen, en waarbij de leraars alle aandacht hebben voor hun vroegere pupillen. We willen jullie uitnodigen voor een kaas- en wijnavond om zeven uur. Wie liever niet blijft eten en wat later een glas wil komen drinken, kan dat vanaf negen uur.

Onze eetzaal is echter nog steeds niet miraculeus gegroeid, we zullen het aantal inschrijvingen voor de kaas- en wijnmaaltijd moeten beperken tot 200 personen. Wil je erbij zijn, schrijf dan zo snel mogelijk in via dit formulier, en betaal ook prompt. Is er niet betaald voor 1 oktober, dan gaat je plaatsje naar de volgende. Zodra de kaas en wijn volzet is, halen we de link weg. Iedereen is natuurlijk wél welkom vanaf 21.00 uur, maar dan zonder het eten. Het zou dan wel fijn zijn dat je even via Facebook laat weten of je aanwezig zal zijn, zodat we het aantal kunnen inschatten.

Voor een kaasschotel of vleesschotel met één glas cava of fruitsap betaal je 13 euro, de rest van de drank kan je ter plekke kopen. Storten doe je op rekening BE07 0015 9128 1966 van VZW OWKAM (de ouderwerking), met vermelding van je voornaam, naam en het aantal personen.

Spreek af met je klasgenoten, breng je partner mee om met hem of haar te pronken – of laat die gezellig thuis bij de kinderen – kom een babbeltje slaan met je favoriete oudleerkracht, en kom zelf eens kijken wat er zoal veranderd is aan het KAM.

Hopelijk tot dan, we verwachten jullie!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.