tToneel: iets voor jou?

Het nieuwe schooljaar is ondertussen al even begonnen, en voor het VIJFTIENDE jaar op rij hoort het tToneel er ook bij. Na veertien succesvolle voorstellingen beginnen we er ook dit jaar met veel enthousiasme aan. We vliegen er opnieuw in en ook dit jaar werken we samen met Charlotte De Bruyne, Ian Ghysels en en Joeri Smet.

Ben je benieuwd naar vorige jaren? Dan kan je hier uitgebreid alle verslagen en foto’s bekijken.

Zin om deel uit te maken van het toneelgezelschap van onze school? Als acteur/actrice, muzikant, decorbouwer, belichter… ? Kom dan een kijkje nemen op woensdag 21 september. We verzamelen op school in de sportzaal om 12.55 uur en jullie mogen om 15 uur terug, vol inspiratie, naar huis.

Wat breng je mee?

* jezelf
* het strookje van de brief die je gekregen hebt, ingevuld en ondertekend
* 30 euro

Belangrijk voor de nieuwelingen en curieuzeneuzen:
Iederéén mag uiteraard naar de introductienamiddag komen zonder zich definitief te engageren. Wij verwachten dit echter wel vanaf woensdag 28 september. Wij repeteren elke woensdag van 13 tot 15 uur. Iedereen moet op alle repetitiedagen aanwezig zijn. (Tijdens de kerstvakantie repeteren wij de tweede week van 10.00 uur tot 17.00uur.) De voorstellingen zijn de 2 weekends na de kerstvakantie (13, 14, 18, 21 en 22 januari 2017). Op al deze data moet je je kunnen vrijmaken indien je met ons in het tToneelavontuur wil stappen.

Voor de ouders van de acteurs en actrices in spe:

Woensdag 28 september van 15.00 uur tot 15.30 uur, na onze tweede echte repetitie, worden jullie vriendelijk verwacht in onze repetitieruimte. Omdat wij voor een lange en intensieve periode met de leerlingen werken, lijkt het ons leuk en vooral zinvol om met jullie kennis te maken. De regisseurs zullen kort het project toelichten.

Tot woensdag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.