Wateronderzoek in 3 wetenschappen

logo wetenschappenOp donderdag 15 september 2016 gingen alle leerlingen uit de pool wetenschappen van het derde jaar op wateronderzoek. Dit onderzoek bereikt verschillende doelstellingen uit de vakken aardrijkskunde, biologie en chemie.

Samen met mevrouw Christiaens, mevrouw Everaert, mevrouw Vanlommel en meneer Vercruysse trotseerden ze de hitte. Ze onderzochten met grote boren de verschillende lagen in de grond, deden chemische proefjes om het gehalte aan verschillende stoffen te bepalen en vingen gewervelde en ongewervelde organismen om te determineren.

Met dank aan mevrouw Christiaens voor beeld en uitleg.

Alle foto’s van het wateronderzoek kan je hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.