tToneelweekend 2016

Dat wij op school een toneelgroep hebben, hoef ik u hopelijk niet meer te vertellen. Dat kon u al meerdere keren lezen.

De enthousiaste acteurs van tToneel gingen vorige donderdag en vrijdag richting Gent centrum voor het fameuze tToneelweekend. Het doel hiervan is niet alleen om elkaar beter te leren kennen en een hechtere groep te vormen, maar zeker ook om creatieve uitspattingen met elkaar te delen.

De grote lijnen van de voorstelling in januari worden steeds tijdens deze tweedaagse uitgetekend. Zowel de regisseurs als de acteurs hebben ervoor gezorgd dat ideeën een concrete invulling hebben gekregen. Hierdoor ontstond een mooie openingsscène en werd de rode draad van de voorstelling bepaald. Daarnaast hebben we ons ook goed geamuseerd, zoals te zien is op de foto’s!

De volledige reeks foto’s is trouwens hier te bekijken.

Met dank aan mevrouw Van Nieuwenhuyze voor tekst en beeld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.