Prima start voor de breiclub!

logo-breiclub2We kondigden het begin november aan: we starten met een brei- en schaakclub.

Wel, vorige week moesten we al meteen van lokaal veranderen omdat we te veel gegadigden hadden! Ongeveer vijftien dames – helaas schrijnend gebrek aan heren – kwamen een kijkje nemen, en kregen van mevrouw Van De Peer al meteen een deskundige uitleg in lokaal 0.03. Gelukkig zitten er al meteen ook ervaren breisters tussen, die ook de rest wat kunnen helpen.

Ook vandaag waren we met ongeveer vijftien, waaronder wel een paar leerkrachten ook. Iedereen had intussen zelf haar wol en breipennen mee, en er werd ijverig aangeleerd hoe je zo’n werkstukje opzet. De meesten gaan voor de eenvoudige sjaal om mee te beginnen, maar sommigen zijn al meteen zeer ambitieus. Geen enkel probleem natuurlijk, dat lukt uiteraard wel, daarvoor zijn we er.

Al moet ik toegeven: eigenlijk doen we het gewoon voor de gezelligheid.

2 Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.