Kammekequiz 17: de uitslag, de foto’s!

Maar liefst 48 dappere quizteams, negen meer dan vorig jaar, traden vrijdagavond in de arena, wat zorgde voor een goedgevulde zaal en een competitieve sfeer.

Het quizcollege, bestaande uit de collega’s Casier, De Mets, De Vriese, Heymans en Lösken, had het weer zeer vakkundig aangepakt en voorzag ons van 10 algemene, thematische rondes, en 2 tafelrondes. De zesdejaars voorzagen ons dan weer volop en met gezwinde tred van de nodige dorstlessers en krachtvoer, en een deskundige jury had de rode stylo’s klaargelegd om ons op de gemaakte fouten te wijzen.

En de uitslag?

Wel, wat de leerlingenteams betreft was dat vrij duidelijk, aangezien er dit keer maar één ploeg was met enkel leerlingen.

Op de derde plaats zijn The satanic smurfs geëindigd, de ploeg met Stijn Seghers (ouder van een leerling) Jonas Beks (oudleerling), Leen Van Boxstael en Willeke Sergeant. Zij haalden de mooie score van 85.5%

Op de tweede plaats kwam Sam en de geschiedenis: Sam Semey (zesdejaars), Hannah Everaert (leraar), Gertjan Desmet en Robrecht Declercq met 87.5%

En de winnaars van editie 17 werden, niet geheel onverwacht want ze doen al vele jaren mee, eindigen steevast in de top tien en winnen voor de tweede keer: The Reetje Experience!
Deze ploeg met Fokke Lowie (oudleerling), Ronny Nelis (oudcollega), Pieter Vangansbeke (oudleerling) en Jonathan Delbeke (oudleerling) behaalde maar liefst 88.3 %. Een dikke proficiat!

Er is ook bijzonder veel geconsumeerd, wat ons eigenlijk bijzonder blij maakt, want de opbrengst hiervan gaat volledig naar de GWP. Extra dank gaat uit naar mevrouw De Vreese en de heer Joseph, omdat zij immers met hun tweetjes tijdens en na de de quiz, volledig onzichtbaar voor iedereen, aan de bar “de stenen uit de grond gewerkt hebben”.

Enne, mocht u eraan twijfelen of het team nog zin heeft in quiz nummer 18: mijnheer Casier liet weten dat er al acht ronden vastliggen en 35 vragen gevonden zijn voor volgend jaar. U mag dus al beginnen blokken!

Alle foto’s van de avond kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.