Valentijnslolly’s van AMigcoos

Zoals elk jaar organiseert de minionderneming een seizoensverkoop met Valentijn. Zo krijg je de kans om (anoniem) een lolly aan de liefde van je leven, je beste vriend of vriendin te geven. Je kan de grote lolly’s voorzien van een boodschap. Bestellen kan vanaf 26 januari tot 31 januari om 11u in de gang aan het lokaal van de derde graad  (’t kot). Uitgezonderd op donderdag en vrijdag zal de verkoop/bestelling doorgaan vanaf 13.30 uur.
De kleine lolly’s zijn beschikbaar vanaf 26 januari tot 14 februari.

Prijs:
Kleine lolly (zonder tekst): 0,50 EUR
Grote lolly (met tekst en kan anoniem): 3 EUR

Op dinsdag 14 februari zal AMigcoos de lolly’s rondbrengen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.