Minivoetbal eerste graad

Vorige week woensdag kwam onze eerste graad in actie in het minivoetbal in de GUSB.

Deze spelers namen deel:

Arthur Leoen – 1D, Koray Denizli – 1A, Salih Aydin – 2e BOOST, Emilios Ditoras – 2b Lat, Anton Keyen – 2d Sp, Arne De Maegd – 2d Lat, Archie Davies – 1E, Ibe De Keyser – 1C, Manou Reynebeau – 2e WAB, Josse Gobeyn – 2b Sp, Mats Vander Motten – 1E, Tanguy De Vylder – 1C, Bram De Waele – 2d Sp, Said Asrru Bendemman – 1D, Kadircan Karsikaya – 2d Sp, Ardit Hysenaj – 2b Sp

We speelden in twee reeksen elk tegen een ploeg van Sint-Paulus Gent, de eerstes ook tegen Don Bosco Zwijnaarde en de tweedes tegen Sint-Vincentius Zomergem.
De eerstes verloren beide partijen, tegen Sint-Paulus nipt op het einde na een achterstand te hebben omgebogen in een voorsprong. De tweede wedstrijd maakten ze geen kans tegen de veel sterkere ploeg van Don Bosco.

De tweedes verloren hun eerste wedstrijd tegen Sint-Paulus nipt, ze konden een vroege achterstand niet voldoende rechtzetten. De tweede match tegen Sint-Vincentius wonnen ze wel, maar ze konden zich niet plaatsen voor de volgende ronde.

Beide ploegen zijn dus uitgeschakeld.

Met dank aan mijnheer Vercruysse voor het coachen, het verslag en de beelden, en ook aan mijnheer Dekerpel en mijnheer Joseph om mee te begeleiden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.