GWP Italië: nog een paar foto’s…

Dat de GWP van onze zesdes naar Italië een succes was, heeft u hier al uitgebreid kunnen lezen tijdens de week dat zij weg waren. Mijnheer Lösken, mijnheer Casier en ook Emma Teetaert stuurden ons verslagjes mét foto’s.

Intussen zijn ze al meer dan een week weer thuis, en heeft u, als u een reiziger in huis hebt, al uitgebreid alle verhalen gehoord. Enfin, toch deze die ze willen vertellen.

Er is ook een hoop foto’s binnengelopen in de tussentijd: extra van mijnheer Lösken en mijnheer Casier, maar ook een pak van Tomas Schellaert, Zelie Vuijlsteke, Lara Nuttelmann en Febe Declercq, en ook nog van Tibor Reynebeau, Yashin Meiresonne en Aurélie Eggermont. Waarvoor dank! U krijgt er hier nog een paar van ons als smaakmaker, de rest – er staan er nu meer dan 2300 van jullie reis – kan je bekijken in het album.

Mochten er nog zesdes zijn met foto’s voor het archief: stuur maar door!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.