Typisch tieners: een lezing voor ouders

Tijdens de tienerjaren van je kroost kan het er pittig aan toegaan. Er komt in een recordtijd zó veel op je af, dat je misschien af en toe het noorden kwijt raakt.
Sarah Van Gysegem schrijft als redacteur van BOTsing al zestien jaar over de opvoeding van tieners en mocht al deze ervaring bundelen in het pedagogisch handboek ‘Typisch Tieners’. Nu is er de lezing.

Sarah is zelf mama van drie (waaronder twee volbloed pubers) en doet graag haar verhaal over alles wat zo typisch is aan tieners. Een verhaal over wispelturige hersenen en hormonen, draaiende ogen, slaande deuren en verschillende keren de eerste keer. Ze geeft eenvoudige tips om het samenleven met tieners vlot te laten verlopen,  maar snapt perfect dat het niet altijd evident is om die tips toe te passen. ‘Tieners opvoeden is af en toe stevig de mist ingaan. Beseffen dat dit mag, en dat het overal wel iets is, kan ongelooflijk veel deugd doen.’

Sarah komt haar bevindingen met u delen op donderdag 27 april 2017 om 19.30 uur. We verwachten u in de polyvalente zaal van ons atheneum, en u hoeft daar helemaal niks voor te betalen, daar zorgt onze alomgeprezen ouderwerking voor.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.