Lezing “Typisch Tieners”: een succes.

Donderdagavond tekende een vijftigtal mensen present om te luisteren naar Sarah Van Gysegem en haar inzichten over het opvoeden van tieners. Want ja, als ouders blijf je toch altijd met vragen zitten: wat met die eerste keer? En nee, dan bedoelen we echt niet alleen die eerste keer seks, maar ook de eerste keer dat de badkamerdeur dicht blijft, of die eerste keer dat ze naar een fuifje gaan, de eerste keer bij een vriendje blijven slapen, de eerste keer alleen op reis…

Sarah pakte dat meteen zeer praktisch aan, en diezelfde praktische benadering vind je terug in haar boek ‘Typisch tieners”, met concrete gevallen én concrete voorbeelden, en concrete getuigenissen van zowel ouders als tieners.

Wie er bij was, zag dat het goed was. Wie er niet bij was, heeft duidelijk iets gemist. Nog eens hartelijk dank aan de ouderwerking om deze lezing te organiseren!

Alle foto’s van deze avond kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.