Eerste schooldag

Ze waren er toch niet helemaal gerust in deze morgen om half negen, de nieuwe eerstejaars die onwennig op een stoeltje in de grote zaal zaten. Maar na een kort welkomstwoordje door de directie werden ze meteen in klassen verdeeld en meegetroond naar een lokaal.

Daar legde de klassenleraar hen uit hoe het er bij ons eigenlijk aan toe gaat, kregen ze een rondleiding, werd een hoop administratie ingevuld, en kregen ze om tien uur een pauze met een stukje cake en een glaasje fruitsap.

Om één uur werd er gegeten, en terwijl de hogerejaars al meteen les kregen, mochten onze eerstes kennis maken met elkaar aan de hand van een hoop spelletjes. Mevrouw Bergmans had een volledig doorschuifsysteem voorzien, en we hadden het mooie weer aan onze kant, gelukkig!

Afsluiten deden we om kwart over drie met een ijsje.

En maandag, maandag beginnen we voor echt. Beloofd!

Alle 149 foto’s van vandaag kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.