Toneelweekend!

Voor de tToneelers van onze school is het eerste trimester een drukke periode. Alle leerlingen van één tot en met zes die dat willen, konden van in het begin van het schooljaar op woensdag repeteren en zo zelf een stuk op poten zetten. Maar die woensdagen zijn vaak niet voldoende, en geef toe, wat is er nu leuker dan met een ganse groep op weekend gaan? Zelfs in de vakantie blijven ze daarom repeteren voor de voorstellingen in januari.

Op 3 en 4 november vond het tToneelweekend plaats. Vrijdagavond aten ze lekkere lasagne, zetten ze het centrum van Gent op stelten met leuke drama-oefeningen en verbleven ze in een hostel in Gent.

Zaterdagochtend waren ze tijdig uit de veren om een hele dag te repeteren in het Cultureel Centrum van Meulestede. Een zware dag zo aan het einde van de vakantie, maar het harde werk leverde zeker en vast resultaat.
Met dank aan mevrouw Van Nieuwenhuyze voor tekst en beeld, en aan Isadora Lenaerts voor het gros van de foto’s. De rest van de foto’s kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.