De Warmste Week op het KAM

De examens zijn dan misschien wel achter de rug – oef! – maar de schoolweek is nog niet gedaan. Vrijdag worden alle leerlingen op school verwacht, en niet zomaar. Naast het inkijken van de examens willen we ook dit jaar deelnemen aan De Warmste Week.

De leerkrachten LO hebben daarom een leuke sportbattle uitgewerkt voor vrijdagvoormiddag. Dit is het ideale moment om de resterende examenstress weg te werken en meteen ook het goede doel steunen.

Wat doen we precies? Wel, alle leerlingen lopen rondjes rond de speelplaatsen van de hele campus, en betalen daarvoor op zijn minst een startgeld van 2 euro. Zoek sponsors, spreek je eigen zakgeld aan, maar doe vooral een duit in het zakje, hoe meer, hoe liever. Trek meteen thuis al je sportieve kledij en sportschoenen aan, want amper twee beschikbare kleedkamers voor de hele school, dat zou wel eens voor problemen kunnen zorgen.

De leerlingen van 4-5-6 lopen van 9.00 uur tot 10.10 uur, de leerlingen van 1-2-3 lopen tussen 10.30 uur en 12.00 uur.

De klas die de meeste rondjes loopt, wordt beloond met een toffe prijs. Jullie zullen de stand live kunnen volgen in de sportzaal. En ondertussen voorziet DJ Van De Rostyne de nodige oppeppende muziek om jullie extra te motiveren.

Zo ga je meteen met een warm gevoel de kerstvakantie in!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.