Winterfeestje, ook wel gekend als kinderopvang

Wat moet je als leerkracht met je kinderen als er een klassenraad op woensdagnamiddag ligt? Het is niet alsof je wekelijks woensdagopvang voorziet, en oma en opa staan ook niet altijd klaar… Gelukkig ziet onze directie dat ook in, en schakelde ze een aantal leerlingen van vijf en zes in om te babysitten. Maar liefst 14 kinderen maakten dankbaar gebruik van de opvang, kregen boterhammetjes, speelden spelletjes op de speelplaats en in een lokaal, en kregen er nog een extra verrassing bovenop: versgebakken pannenkoeken!

De echtgenoten van onze directie hadden verse fruitsla gesneden, pannenkoekendeeg gemaakt, en bakten zowaar verse warme pannenkoeken, waar dan ook enthousiast van gesmuld werd.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.