Afscheid van Machtelt

Als je meer dan twintig jaar hebt meegedraaid op een school, mag je gerust een icoon genoemd worden, een van de vaste waarden. Vraag het maar aan talloze oudleerlingen: allemaal zullen ze mevrouw Devriendt, “dedie van de derde graad in het secretariaat” wel kennen.

Vrijdag hebben we haar definitief uitgewuifd, met een etentje, een geschenk en vooral ook een speech waarvoor mevrouw Wallaert, jarenlang “dedie van de tweede graad in het secretariaat” nog eens speciaal was langsgekomen.

Het was fijn om hen nog eens terug te zien, en het blijft raar om hen te moeten missen, na al die jaren. Maar weet je, Machtelt? Geniet ervan! Je hebt het meer dan verdiend!

En als toemaatje geven we u nog een foto van dik twintig jaar geleden mee. U herkent – of zou toch moeten herkennen – mevrouw Devriendt, mijnheer De Schepper (toenmalig financieel coördinator), mevrouw Wallaert en mevrouw Baes.

Alle foto’s van de reeks kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.