tToneel presenteert: “De terugkeer van Jolanda”

Het mag dan misschien wel vakantie zijn, tToneel, de toneelgroep van het GO! atheneum Mariakerke, is volop aan het repeteren. Wat zestien jaar geleden begon als een grote, mooie uitdaging, met zo’n 40 leerlingen een theaterstuk maken, is een traditie geworden.

Dit jaar nemen de regisseurs, Koen De Ruyck en Wennie De Ruyck, 58 gemotiveerde leerlingen van alle leeftijden (12 tot 18 jaar) onder hun vleugels.

We nodigen u dan ook graag uit voor onze nieuwe voorstelling: De terugkeer van Jolanda.

De terugkeer van Jolanda is een knotsgekke voorstelling die je moet gezien hebben.  Wie is Jolanda? Waarom is ze terug? Is ze wel terug? Deze en andere vragen worden misschien wel beantwoord tijdens één van de vijf voorstellingen die doorgaan op onze school.

Speeldata:

Vrijdag 12 januari 2018 om 20 uur
Zaterdag 13 januari 2018 om 20 uur
Zaterdag 20 januari  2018 om 20 uur
Zondag 21 januari 2018 om 15 uur

Een kaart kost 8 euro. Wie het tToneel extra wil steunen, kan voor één of meerdere kaarten 10 euro betalen. De extra 2 euro wordt gebruikt om de nieuwe theatergordijnen te betalen.

Vanaf maandag 8 januari kunnen tijdens de ochtendpauze (11.00 uur – 11.15 uur) en middagpauze (13.15 uur – 13.40 uur) kaarten worden gekocht voor tToneel. Leerlingen van de derde graad, die ook zelf deelnemen aan tToneel, zullen de kaarten verkopen in de gang beneden aan het leerlingensecretariaat.

Tot dan!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.