Caramelo

Wist u dat er op onze school ook een studentenbedrijfje is? Nee? Dan is het dringend tijd dat daar verandering in komt. We laten vooral hen zelf even aan het woord.

“Caramelo is een studentenbedrijf onder leiding van Souhail Ahidar, met Priyanthi Bouduin als financieel directeur en Ayotunde Ayorinde als arbeider.

Wij verkopen overheerlijke chocoladekoeken in zowel grote als kleine maten. Wij proberen de leerlingen en leerkrachten te voorzien van een snack tijdens de pauze.

We doen ook verschillende acties die in thema zijn van de feestdagen om onze klanten aangenaam te verrassen.

Wat uniek is aan Caramelo, is dat we niet enkel winstgericht zijn. Wij storten namelijk elke maand 10 % van onze winst aan een goed doel, met name “Licht voor de wereld”. Deze organisatie bestrijdt blindheid in Afrika. Ze zorgen voor toegankelijke oogzorg en inclusief onderwijs. Wij hebben de kans om geld te verdienen en daarom willen wij het ook dus zo goed mogelijk besteden, zodat het niet enkel ons bevoordeelt, maar ook mensen die het echt nodig hebben.

Onze doelstelling is zeer simpel: een lach op het gezicht toveren van al onze klanten, en daarmee ervaring opdoen voor later.”

Ook na de vakantie staan ze elke maandag, woensdag en vrijdag in de speeltijd voor ’t kot. De ‘grote’ koeken kosten € 3,5 en de ‘kleintjes’ € 2,5. Niet ieder pakje bevat dezelfde soort koeken, dus er zal sowieso iets bijzitten wat je lekker vindt. Ben je dus zelf iets vergeten om te eten? Koop dan gewoon iets bij ons eigen studentenbedrijf, en je steunt er meteen ook een goed doel mee.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.