OpenSchoolDag

De inschrijvingen voor het eerste jaar worden dit jaar geregeld via een centrale aanmeldingsprocedure, maar uiteraard moeten de nieuwe leerlingen wel nog voor een school kiezen, en daarom kan u de sfeer op de school komen opsnuiven en luisteren naar alle uitleg rond ons aanbod. Ook leerlingen van het huidige vijfde studiejaar kunnen gerust al op verkenning komen.

Op zaterdag 27 januari, tussen 13.00 uur en 17.00 uur, organiseren we daarom onze openschooldag. Gedurende de hele namiddag zijn onze leerlingen en onze collega’s aan het werk in hun eigen lokalen. Daar kan u hen vragen stellen over de vakinhoud en over de verschillende studiemogelijkheden.

We nodigen u ook uit voor de infomomenten i.v.m de overgang naar het secundair onderwijs. In de polyvalente zaal geven we samen met de collega’s van het CLB een plenaire uitleg met algemene informatie en een globaal overzicht van de mogelijkheden. Deze infosessies worden gegeven om 14 uur, 15 uur en 16 uur. Tijdens deze infosessie verduidelijken we u onze visie, ons aanbod, en de waarden waar we als school voor staan.

Voor de leerlingen die de stap naar het eerste middelbaar moeten maken, is deze dag bijzonder belangrijk.

Verspreid over de verschillende lokalen kan u ook informatie krijgen over de diverse projecten zoals tToneel, de Cultuurcel, OxKam, Scholenbanden, werkgroep Duurzaamheid, de GWP’s, de leerlingenraden, de ouderwerking, Smartschool, het huurboekensysteem, het schoolrestaurant, de facturatie, en alle andere praktische aangelegenheden.

Uiteraard kan u ook rustig iets drinken in ons schoolrestaurant.

We hopen u hiermee al enigszins te hebben geholpen met de studiekeuze naar volgend schooljaar. Mocht u omwille van een of andere reden niet aanwezig kunnen zijn, kan u hier op onze website binnenkort onze infobrochures inkijken.

We kijken uit naar uw aanwezigheid!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.