Uitvaart 2018

Het lijkt alsof het nog maar net nieuwjaar is geweest, en toch… Toch vierden onze zesdes afgelopen vrijdag toch al hun laatste 100 dagen op onze school. Ze gingen daarvoor terug naar de kern van de uitvaart, en droegen hun laatste jaar ten grave, met ronduit hilarische filmpjes, originele opdrachten, en heuse afscheidsspeeches van bepaalde leerkrachten, die dan ook in clerus verkleed waren. Ook de vijfdes werden uiteraard door de mangel gehaald, maar eigenlijk viel dat allemaal bijzonder goed mee!

We laten u even meegenieten van een van de filmpjes:

De rest van de filmpjes, waaronder de hele mooie speeches van de leraars, de karaoke en de danswedstrijd, kan u op ons eigen Youtubekanaal vinden.

Daarnaast zijn er ook nog tonnen foto’s, hier te bekijken, maar we geven er u alvast ook hier een paar mee. Er werd karaoke gezongen door de vijfdes, er was een flannetjeswedstrijd, olijke duo’s van leraars en leerlingen waagden zich aan een heuse danswedstrijd, er werd gepolst wie nu eigenlijk de leerlingen en leraars het best kende, er kwam een seksquiz, en enkele leraars mochten ook antwoorden op nogal persoonlijke vragen.

Al bij al was het echt wel een fijne uitvaart, een waardige, zij het wat premature afsluiter van het jaar. We spreken nog wel eens opnieuw over honderd dagen…

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.