Zet je boekentas in het rek!

De laatste twee weken voor de paasvakantie zetten we sterk in op het plaatsen van onze boekentassen in de rekken onder het afdak. Je doet dit zowel tijdens de ochtendpauze als over de middag.

Dit heeft ontzettend veel voordelen: leerlingen vallen niet over de boekentassen, de boekentassen staan droog, andere leerlingen kunnen je mappen niet beschadigen, de nooddeur wordt vrijgehouden zodat we allen veilig naar buiten kunnen, …

Waarom doen we dit? Het is de bedoeling om op jaarbasis een aantal sensibiliseringsweken te organiseren. Het is tijdens die weken de taak van alle betrokkenen om meer aandacht op die regel te vestigen, in de hoop de neuzen in dezelfde richting te krijgen en een aantal algemene leefregels bij te brengen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.