Ze zijn goed vertrokken, onze Italiëgangers!

Jawel, zaterdagmorgen in alle vroegte werden onze zesdejaars uitgewuifd door mevrouw Verhellen en mijnheer Desmidt: ze begonnen aan hun lange lange busreis richting Tabiano Terme, waar ze iets voor achten aankwamen om in te checken, te eten en te slapen.

Deze morgen stonden ze gelukkig wel allemaal paraat in een winderig, maar wel zeer zonnig Lucca voor een uitleg en een fijne fietstocht, met aansluitend een terrasje, natuurlijk.

Na de middag trokken ze richting Pisa voor de fameuze toren, en een stralende zon.

We kregen al van alle kanten en op alle mogelijke kanalen foto’s binnen, waarvoor hartelijke dank! Alle foto’s uit Italië kan u, van zodra ze bij ons binnenlopen, bekijken in dit album. Regelmatig zetten de collega’s vanuit Italië ook zelf foto’s en boodschappen op onze Facebookpagina.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.