Infoavond april 2018

Het was misschien wel een prachtige lenteavond, maar gelukkig vonden nog veel ouders en leerlingen de weg naar onze infoavond.

Om zes uur herhaalde de directie nog eens de belangrijkste punten voor nieuwe eerstejaars, voor wie de OpenSchoolDag had gemist. Om zeven uur kregen onze huidige eerstes de nodige uitleg over de verschillende mogelijkheden in het tweede jaar, om half acht was er de uitleg over onze tweede graad, en om half negen kon je luisteren naar alle opties in de derde graad.

U was misschien niet zo talrijk als op de OpenSchoolDag, maar dat was ook niet de bedoeling: niet de hele school was opengesteld, enkel een vaklokaal per vakgroep waar de nodige leerkrachten aanwezig waren om extra uitleg te geven over vakinhoud, de verschillen tussen de verschillende opties en richtingen, en de vereiste voorkennis.

Kon u niet aanwezig zijn maar heeft u nog vragen, dan kan u uiteraard nog bij ons terecht op de volgende oudercontacten, ook bij een leerkracht waar u of uw kind (nog) geen les van heeft: vragen beantwoorden is nu eenmaal wat we doen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.