The Final KAMdown!

De vaKAMtie komt eraan en het atheneum wil die in stijl inzetten. De leerkrachten barsten nog van de energie en willen dit met de leerlingen van 1-5 delen in diverse workshops.

De leerlingen krijgen de keuze uit maar liefst 22 workshops die diverse talenten aanspreken, maar moeten zich daarvoor uiteraard wel inschrijven. Alle leerlingen hebben de link daarvoor – met uitleg over de verschillende workshops – gekregen via Smartschool.  Let op! Vol is vol en de eerste inschrijvers hebben de eerste keuze.

Tussen de workshops door zullen ze zich ook niet vervelen, want radio The final KAMdown zal de hele voormiddag van de partij zijn met zomerse plaatjes. Om het schooljaar af te sluiten verzamelen we allemaal op het centrale plein om af te tellen tot de overheerlijke vakantie begint: final countdown met de The final KAMdown.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.