Barbecue van de zesdes

Er zijn zo van die tradities die in ere moeten gehouden worden, op het einde van het schooljaar. Een daarvan zijn de voetbalwedstrijden tussen de leraars en de zesdes. Daarvan kreeg u maandag al uitgebreid verslag.

Een andere traditie is de eindejaarsbarbecue voor leraars en zesdejaars. Door het prachtige weer konden we de hele avond buiten zitten: alle tafels stonden ook deze keer in de binnentuin, de ouderwerking nam de bar op zich, en Anja en Kathleen voorzagen ons van het nodige vlees, scampi’s en haloumi. Een extra bedankje voor mevrouw Christiaens die de afwas op zich nam.

We geven u hier een paar foto’s mee, alle exemplaren kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.