Sportdag tweede graad in Beernem

Ook deze sportdag is al eventjes achter de rug, maar een verslag mocht niet ontbreken, natuurlijk. En wat een verslag: Dieuwerke De Baerdemacker uit 4HUMWO schreef voor ons het volgende:

Iedereen stond stipt om 8.00 uur paraat in de inkomhal van het Sint-Pietersstation om met zo’n 200 sportieve leerlingen en zelfs enkele gekwetsten richting Beernem te vertrekken. De treinrit verliep als gepland en we kwamen rond 10.00 uur toe op het terrein voor een sportieve dag. Na het omkleden en wat uitleg van de instructeurs konden we er aan beginnen. De groepen werden verdeeld, elke groep deed ongeveer zo’n 4 activiteiten gedurende de dag. Er was een rijk gevulde keuze van activiteiten, zo kon je je spieren gebruiken tijdens het muurklimmen, je precieze oog laten werken bij het boogschieten, je competitief kantje laten zien tijdens het boogschiet paintballen, met een team voor de overwinning strijden tijdens de Highland Games en je hoogtevrees overwinnen op de touwenparcours en op de Death ride. Voor het 3de jaar stond er ook nog een wateravontuur op het programma bij het kajakken.

De tijd vloog snel voorbij, na de 2de activiteit was het al etenstijd. We genoten van de frisse lucht met een drankje en ons middagmaal.

Na de welverdiende pauze vlogen we er al snel terug in om onze laatste activiteiten met succes te voltooien! Rond half drie zat het er alweer op en begaven we ons moe maar voldaan richting het station. Op de trein was het verbazend stil, iedereen ging met een voldaan en sportief gevoel de welverdiende vakantie in. Het was een aangename en geslaagde dag.

Bedankt, DIeuwerke! En ook nog veel dank aan iedereen die foto’s doorstuurde, waaronder vooral ook mevrouw Vanlommel en mevrouw M. Everaert. Alle foto’s van de sportdag kan u hier bekijken.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.